Steun de Brouwer, het platform om bierbrouwers te helpen

Over ons

Wij als Steun de brouwer, steken onze handen uit de mouwen om mee te helpen in deze moeilijke tijd.

We zijn ons bewust van het feit dat vele brouwerijen het water aan de lippen heeft staan. De brouwerijen waarvan wij allen als bier liefhebbers zo genieten; eerst van de mooie bieren in de kroeg, op het terras of nu thuis op de bank en in de tuin, dreigen ten onder te gaan.

Hierom zijn Casper en Eve als echte bierliefhebber het initiatief Steun de Brouwer gestart. Op deze gedachtegang sloten Zoe & Thijs zich aan. Gezamenlijk streven we voor om van waardevolle impact te zijn.

Dit vanuit het dubbelzijdige oogpunt;

  • De brouwers kunnen alle hulp gebruiken met de vindbaarheid van hun pakketten, de pakketten die ze verkopen om door deze tijd heen te komen.
  • Voor de bierliefhebbers, een mooi overzichtelijke platform (wat nog ontbrak) waarbij ze de variatie in het keuze / koopproces langdurig kunnen voortzetten. Proef heel Nederland!

Onze persoonlijke achtergrond; Casper is in het dagelijks leven een website bouwer en een echte bierliefhebber! Eve is dagelijks bezig met innovatieve concepten rondom smaak & beleving. En geniet van de mooie verhalen van brouwerijen naar voren te brengen. Door de gedeelde passie van bier, hebben wij elkaar ook dan echt ontmoet op de Bierliefhebbers pagina op facebook.

Dus Steun de brouwer is voor & door bierliefhebbers.

Contactgegevens;
email: info@steundebrouwer.nl
Tel: +31 6 53 98 07 68
Instagram: @steundebrouwer

Deel deze pagina