Oproer Brouwerij

Deel deze pagina

Oproer heeft aandacht voor mens, milieu, dier en bier. In de eigen brouwerij maken wij gebalanceerde en smaakvolle bieren. In ons biercafé willen wij mensen inspireren en laten genieten van bijzondere smaken.

Oproer maakt uitgebalanceerde, smaakvolle bieren. We houden van veel hop, maar ook vatrijping en experimenten met wilde gist, bacteriën en fruit.

Oproer Brouwerij

Wat is er nou leuker om kado te geven dan een bierpakket? Juist, niets. Daarom bierpakket met verschillende Oproer bieren met veel variatie in smaken en bierstijlen. Noem het een Oproer kennismakingspakket. 🙂 Met natuurlijk een Oproer glas, viltjes, stickers. Geef bij de opmerkingen aan of je een handgeschreven persoonlijke boodschap op een viltje erbij wilt sturen.

Inhoud: – 1 fles (33cl) 24/7 India Session Ale – 1 fles (37,5 cl) RUIG Blackberry 2019 – 1 fles (33 cl) Blonde Enigma – 1 fles (33 cl) Black Flag – 1 fles (33 cl) Imperial Oatmeal Stout – 1 Oproer glas – Viltjes en stickers

Daarnaast nog meer pakketten met een selectie van ons assortiment om ons de corona crisis door te laten komen en u te laten genieten van ons bier.

Bekijk de actie
Oproer Brouwerij

Westkanaaldijk 5-10, 3542 DA, UTRECHT

Berichten

Handige tips en actuele informatie

Geen berichten gevonden gevonden