Nevel

Deel deze pagina

Nevel maakt wilde bieren in Nijmegen. Bieren die niet schreeuwen, maar die veel te zeggen hebben. Een herkenbaar karakter met uitdagende smaken, maar ook verfrissend, doordrinkbaar en laag in alcohol. Met natuurlijk geteelde kruiden, fruit, boombast en zelfs groenten uit onze eigen omgeving. Lokale leveranciers krijgen van ons een eerlijke prijs voor hun producten, zodat zij duurzaam kunnen blijven telen. Brouwen is voor ons meer dan alleen bier maken; het is de weg naar een nieuwe balans.

Nevel

Wil je onze nieuwste releases gratis thuisbezorgd krijgen, zodat je niets meer hoeft te missen? Neem dan een abonnement op ons bier.

Je krijgt dan tot eind 2020 elke twee maanden een pakket opgestuurd met daarin een selectie van de nieuwe bieren die we op dat moment uitbrengen. Dit kunnen de nieuwste batches van onze vaste bieren zijn, maar ook houtgerijpte seizoensbieren en zelfs een aantal zeer gelimiteerde single barrel specials die we niet buiten de brouwerij verkopen.

Een abonnement kost €250,- voor dit jaar, inclusief bezorging aan huis in Nederland en België. Woon je in een ander EU-land? Kies dan voor het Engelstalige EU-abonnement in verband met bijkomende verzendkosten. We bieden in totaal 50 abonnementen aan.

Het eerste pakket wordt begin mei bezorgd, hierin vind je de volgende bieren: – Ontij 75cl – Gloed 75cl – Einder 37,5cl – Tomaat 37,5cl – Dwaal 33cl – Weide 33cl

De volgende pakketten komen in juli, september en november/december uit. Deze bevatten telkens een wisselende hoeveelheid flessen, maar hebben altijd een waarde van rond de €60,-.

Steun onze brouwerij en gun jezelf een mooi kado waar je het hele jaar van kunt genieten!

Bekijk de actie
Nevel

Waalbandijk 8D, 6541 AJ, Nijmegen

Berichten

Handige tips en actuele informatie

Geen berichten gevonden gevonden