Gebrouwen door Vrouwen

Deel deze pagina

Wij zijn twee zussen met ons eigen biermerk: Gebrouwen door Vrouwen. Sinds 2013 brouwen wij ons eigen bier. Deze hobby begon thuis in de keuken, in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben we leren brouwen en weten we nu precies hoe we een lekker fris, zoetig en goed bier kunnen brouwen. Thuis experimenteren we lekker door maar de beste bieren worden in grotere hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen kan meegenieten!

Gebrouwen door Vrouwen

SPECIAAL VOOR MOEDERDAG;

  • 2 BLOESEM BLOND + BLOESEM SCHAMPOO
  • 10 euro
  • Verkrijgbaar de Hema in de winkels

De Corona crisis treft kleine brouwerijen hard en zo ook Gebrouwen door Vrouwen. Doordat horeca klanten dicht zijn worden er geen fusten verkocht. Er blijft veel bier stil staan, dat is natuurlijk super zonde! Alle kleine beetjes helpen om toch omzet te draaien en Gebrouwen door Vrouwen boven water te houden.

In onze webshop kan je losgaan op alle Gebrouwen door Vrouwen bieren en onze merchandise. Wil je graag een extra beetje helpen, dit kan met een crisisbijdrage. Met elke bestelling help je om ons bedrijf draaiende te houden tijdens de Corona Crisis! Houd ook onze socials in de gaten voor onze wekelijkse acties!

Bekijk de actie
Gebrouwen door Vrouwen

Nieuwe Hemweg 4F, 1013 BG, Amsterdam

Berichten

Handige tips en actuele informatie

Geen berichten gevonden gevonden