De Leckere

Deel deze pagina

De Bewuste Brouwer!

Dat is niet iets wat wij zomaar roepen, maar in hart en nieren zijn. In onze nieuwe brouwerij in de historische werkspoorfabriek in Utrecht werken wij daarom niet alleen hard aan lecker bier, maar ook aan goed bier. Als eerste Europese brouwer die op grote schaal bier brouwt, gebruiken wij zonne-energie in plaats van aardgas. Ook maken wij geen gebruik meer van glycol, maar koelen wij met betaïne, een restproduct van bietensap. Warm water hergebruiken we in het brouwproces om verspilling te voorkomen en de bierbostel transporteren we naar een biologische veehouderij die het gebruikt als voer. Kortom we doen veel meer dan er alleen over praten.

De Leckere

Het leckere weer is in aantocht en wat past daar nou beter bij dan een verfrissend koud biertje? Een hele hoop verfrissende koude biertjes natuurlijk! Daarom hebben wij dit zomer six-pack voor jou samengesteld met allerlei bieren die je fris houden in het warme weer.

Onze heerlijke pilsener, Gulden Craen blond, Witte Vrouwen halfweizen, Cervuelta sangri-ale, White Cascade weizen-ipa, Sonnenborgh saison én een De Leckere glas!

Bekijk de actie
De Leckere

Schaverijstraat 15, 3534AS Utrecht

Berichten

Handige tips en actuele informatie

Geen berichten gevonden gevonden