De Bezwooren Kerf

Deel deze pagina

Brouwerij De Bezwooren Kerf is de meest zuidelijk brouwerij van Noord Holland, gelegen in het dorpje Kudelstaart, op de grens van Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. De naam van de brouwerij verwijst naar een 14e -eeuws historisch deelgebied aan de kant van het Stigtse Utrecht, en bestond uit delen van Kudelstaart, De Kwakel en Uithoorn. De brouwerij bevindt zich in de drooggemalen Legmeerpolder in de laatste originele 19e -eeuwse boerderij die de naam draagt “Bezwooren Kerf”. Hier zijn de brouwers Peter & Paul in de weer om diverse bieren te brouwen die verkocht worden onder de handelsnaam “BUCK”. Als brouwerij willen wij een vast palet aan bieren onderhouden van ongeveer zes à acht bieren. Daarnaast willen wij ook bieren onder een andere handelsnaam op de markt gaan brengen die een directe link vormen met gebeurtenissen in de regio. BUCK bier, gebrouwen om van te genieten.

De Bezwooren Kerf

  • Op het adres van de brouwerij kunnen 12-packs direct van de brouwerij gekocht worden voor € 23,45.
  • Op de site van de Brouwmarkt in Almere https://www.braumarkt.com/diversen/brewery-support kunnen 12-packs worden besteld voor € 29,95 zonder verzendkosten.
  • Drinkhut en Bierhut steunen onze brouwerij en 3 andere brouwerijen door pakketten samen te stellen die dan besteld kunnen worden via bestellen@drinkhut.nl

Bekijk de actie
De Bezwooren Kerf

Hoofdweg 54, 1433 JW Kudelstaart

Berichten

Handige tips en actuele informatie

Geen berichten gevonden gevonden