De Beyerd

Deel deze pagina

In 2004 is een jongensdroom werkelijkheid geworden, Café Restaurant de Beyerd opent een eigen huisbrouwerij. Hier wordt een Bredase traditie in ere hersteld door het brouwen van 'Drie Hoefijzers Klassiek', een traditioneel Bredaas recept met de originele 'Klassiek-gist'.

Naast Drie Hoefijzers brouwt de Beyerd ook verschillende bieren volgens eigen recept. Het assortiment is afgestemd op de smaak van de gasten van het café; toegankelijke en kwalitatieve bieren met zo nu en dan een origineel experiment.

Sinds kort zijn de bieren ook buiten de Beyerd verkrijgbaar. Kijk voor meer info op www.beyerd.nl .

De Beyerd

Zin in een KLASSIEKSKE ? De Beyerd komt u tegemoet ! Hopelijk mogen wij u vanaf 20 mei weer ontvangen in de Beyerd. Tot die tijd komen wij natuurlijk naar u toe met het bezorgen van onze huisgebrouwen bieren en de rest van ons assortiment bij u thuis. Van donderdag t/m dinsdag staan wij voor u paraat, woensdag zijn wij zoals gewoonlijk gesloten!

Kijk op onze website voor een overzicht van onze bieren, omschrijvingen en de prijs hiervan. Vanaf €20,00 rekenen wij geen bezorgkosten (Voor bestellingen onder de € 20,00 vragen wij € 5,00 per bestelling)

Klik hierboven voor een overzicht van ons assortiment VASTE BIEREN en SPECIAAL AANBEVOLEN BIEREN. Telefonisch of via mail kunt u een bestelling doen en afspreken waar en wanneer deze bezorgd mag worden. De betaling kan gedaan worden met PIN of Tikkie op het bezorgmoment.

Bestellen via telefoon: 076 5214265 via e-mail: info@beyerd.nl *Het bezorggebied beperkt zich tot omgeving Breda -

BEZORGTIJDEN: Wij bezorgen op do, vr & zat tussen 12u. en 20u. Op zo, ma en di tussen 12u. en 18u. -WOENSDAG GESLOTEN !-

*Uiteraard nemen we de waarschuwingen omtrent het Coronavirus zeer serieus. Wij zullen regels en advies voor het bezorgen van eet- en drinkwaren volgen en met grote zorg uitvoeren.

Bekijk de actie
De Beyerd

Breda, Boschstraat 26, 4811GH

Berichten

Handige tips en actuele informatie

Geen berichten gevonden gevonden