Brouwerij Homeland

Deel deze pagina

Brouwerij Homeland is gevestigd op het Marineterrein in hartje Amsterdam, direct aan ’t IJ, naast het Scheepvaartmuseum. Dezelfde locatie waar honderden jaren geleden al de houten fregatten volgeladen werden met voorraden waaronder bier. Heel veel bier. Een fust van 150 liter voor elk van de 300 bemanningsleden.

De naam “Homeland” komt uiteraard voort uit het feit dat onze locatie zowel voor de Nederlandse Marine als voor de handelsvaart van weleer de thuishaven was. Ons assortiment heeft daarom in artwork en naamstelling een maritiem karakter omdat we trots zijn op de geschiedenis van deze locatie.

Dankzij brouwmeesters Wietse en Willem voeren wij momenteel 9 bieren in ons assortiment waaronder een aantal klassiekers met een speciale twist. Wat dacht je van een Saison met hibiscus of een Tripel met venkelzaad of meer unieke bieren, zoals Speltbier. Hierbij staat kwaliteit voorop. Om die reden voeren wij al onze bieren exlcusief op blik (en fust) om de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast is blik ook een veel duurzamer verpakkingsmateriaal dan fles en slaan wij twee meeuwen in één klap.

Brouwerij Homeland

Home is where Homeland is. Wij zorger dat jij van onze overheerlijke bieren thuis kan genieten, om die reden zijn wij onze eigen webshop begonnen. Of je nou voor de "keuze van de brouwer" doos gaat, een borreldoos waarmee je 5 ondernemingen in Amsterdam steunt of het doos zelf samenstelt. Gewoon speciaal bier.

Bekijk de actie
Brouwerij Homeland

Kattenburgerstraat 5, gebouw 27, 1018 JA, Amsterdam

Berichten

Handige tips en actuele informatie

Geen berichten gevonden gevonden