Brouwerij Cattus

Deel deze pagina

Brouwerij Cattus is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby. Sinds een aantal jaar probeerde onze brouwmeester Misaël van Leeuwen de lekkerste recepten uit op kleine schaal. Gewoon vanuit zijn eigen achtertuin. Zijn omgeving werd zo enthousiast over de smaken van zijn bieren, dat hij besloot om het groter aan te pakken. En dat was de start van brouwerij Cattus. Brouwerij Cattus blinkt uit in zeer exclusieve smaken bier, gemaakt vanuit een eigenwijze invalshoek op het brouwproces. Cattus betekent in het Latijn: Kater. Dit is dan ook de reden dat al onze bieren namen van katachtigen hebben.

Brouwerij Cattus

De Corona maatregelen zijn een ramp voor lokale ondernemers. De horeca, lokale producenten, lokale specialiteitenwinkels… Stuk voor stuk bedrijven die veel omzet mislopen in deze moeilijke periode. Brouwerij Cattus biedt je de mogelijkheid om lokale ondernemers te ondersteunen.

Deze pakketten worden elke vrijdag gratis bezorgd voor bestellingen in de regio. (postcodes 1600 t/m 1799) Woon je elders in Nederland? Dan wordt je pakket per post verzonden voor het normale tarief.

Bekijk de actie
Brouwerij Cattus

Industrieweg 46i, 1613KV, Grootebroek

Berichten

Handige tips en actuele informatie

Geen berichten gevonden gevonden