Brouwerij Breugem

Deel deze pagina

Breugem is geen verzonnen naam, met een Belgische klank, maar gewoon de naam van de man achter het bier. Patrick was al brouwer in de voormalige brouwerij in Zaandam en brouwt dus nu zijn eigen bier in Zaandijk. Hij heeft eerder gewerkt in Brouwerij de Prael en was brouwmeester bij De 7 Deugden in Amsterdam. Zijn passie voor bieren is ongekend en het liefst schenkt hij trots zijn bieren zelf tijdens diverse festivals. Samen met Zaans-Canadese bierkenner Derek Walsh werkt hij zijn portfolio uit waarbij diverse uithoeken van het bierspectrum worden verkend. Maar de basis blijft het verder optimaliseren van de klassiekers zoals de prijswinnaars het Zoentje en de befaamde Tripel.

Brouwerij Breugem

Breugem's VrijMiBo, voor jouw medewerkers/vrienden thuis! Wij verzorgen een mooie box met 6 of 12 flessen voor jouw medewerkers/vrienden, zo kan je toch lekker borrelen op de vrijdagmiddag. Boxen worden netjes thuis afgeleverd in heel Nederland. 6 box €13,95 / 12 box €23,95. Bezorging in Assendelft, Koog a/d Zaan, Krommenie, Oostzaan, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk = GRATIS. De rest van Nederland gaat via PostNL en de verzendkosten zijn €7,50 per doos.

Breugem's Woningsdag box, wegens succes verlengd! Koningsdag vier je dit jaar thuis; de zogeheten Woningsdag en Breugem maakt deze dag toch nog speciaal met de Woningsdag bierbox! Per slot van rekening is koning Willem Alexander dit jaar zeven jaar koning en daar mag best op gedronken worden, vinden wij… Proost, majesteit! 12 biertjes voor slechts € 23,95 inclusief bezorging in Assendelft, Koog a/d Zaan, Krommenie, Oostzaan, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk. De rest van Nederland gaat via PostNL en de verzendkosten zijn €7,50 per doos.

Bekijk de actie
Brouwerij Breugem

Zaandijk, Lagedijk 192, 1544 BM

Berichten

Handige tips en actuele informatie

Geen berichten gevonden gevonden